Lounge of the 5 Keizers

Een uniek voorstel

office space of 5 Keizers

Van buitenaf gezien lijkt de ontwikkeling een vijftal afzonderlijke aangrenzende gebouwen, maar achter de grote historische gevel wacht een verrassing: één enkel gebouw met meer dan 15.000 m² moderne kantoorruimte met een vloeroppervlakte van ongeveer 2.000 m² per verdieping.

Beschikbaarheid

U kunt onze huidige beschikbare kantoor- en opslagruimtes filteren op gebruik, oppervlakte, verdieping en naam om een geschikte ruimte te vinden.

Beschrijving
Ruimte
Type of Use
Verdieping
Tuinverdieping
317,39 m²
Kantoor, Verdieping -1
Verdieping -1
Details
Eerste verdieping
1.193 m²
Kantoor, Verdieping 1
Verdieping 1
Details
Vierde verdieping
796 m²
Kantoor, Verdieping 4
Verdieping 4
Details
Opslagruimte
178,39 m²
Berging, -
-
Details

Naast kantoor- en opslagruimte zijn er 3 parkeerplaatsen en 274 fietsplaatsen beschikbaar.

Technische specificatie

 • Meterindeling / raster per 1,80 meter.
 • Waar mogelijk zijn er openslaande ramen aangebracht.
 • Zonwerend glas met een hoge natuurlijke daglichtdoorlaatbaarheid.
 • Alle kantoren zijn voorzien van plafondinductie-units voor verwarming, koeling en ventilatie. De units zijn aangesloten op een 4-pijps systeem voor verwarming (55/35°C) en koeling (15/18°C) op een modulair 1,8 m raster en worden individueel aangestuurd met een 2-weg kleppen-set.
 • Verlichting: kantoor 500 lux, verkeerszones 200 lux.
 • Kantoorruimten zijn uitgerust met HF T5-fluorescerende verlichtingsarmaturen met lichtarme ventilatie en bewegingscontrole plus daglicht compenserende bedieningselementen in de perimeter.
 • Het gebouw heeft energieprestatieklasse A.
 • Vijf personenliften.
 • Gemeenschappelijke fietsenstalling voor 350 fietsen.
 • Vier overdekte parkeerplaatsen.
 • Ingang voor leveringen op de begane grond.

Overige gebouwen in Nederland

View ITO SOM

ITO|SOM

Het ITO|SOM ensemble is een toonbeeld van ambitieuze, moderne architectuur. De ITO kantoortoren is vernoemd naar de ontwerper, de toonaangevende Japanse architect Toyo Ito. Het indrukwekkende oriëntatiepunt biedt prestigieuze kantoorruimte met een prachtig uitzicht. De indrukwekkende gevel van het laagbouw kantoorgebouw SOM combineert elementen van glas, staal en aluminium. Beide gebouwen hebben een BREEAM Zeer Goed certificaat.

View UN studio

UN Studio

Het kantoorgebouw UN Studio Tower is één van de meest prestigieuze adressen in de architectonisch verfijnde Zuidas van Amsterdam. Het onregelmatige ontwerp van de hoogwaardige aluminium banden die de gevel omsluiten, maakt het gebouw zeer onderscheidend. Station Amsterdam-Zuid ligt op loopafstand. Het gebouw heeft een BREEAM In Use certificering van zeer goed.

Marina Offices

Het Marina Offices gebouw ligt op een eersteklas locatie aan het water in het noorden van Amsterdam-Centrum. Het pand maakt deel uit van het Westerdokeiland (IJ-zijde), kantoor- en woonwijk. Marina Offices wordt voornamelijk verhuurd aan gerenommeerde advocatenkantoren die zich in de buurt van de gebouwen van de rechtbank willen vestigen en tegelijkertijd willen profiteren van de diversiteit van deze gemengde wijk. De omgeving biedt een scala aan bars en restaurants.

AkzoNobel-gebouw

Het moderne kantoorgebouw in het zuiden van Amsterdam is op lange termijn verhuurd aan AkzoNobel, een wereldwijd opererend concern. Het object is gelegen aan de Ringweg-Zuid, één van de belangrijkste verkeersverbindingen van Nederland. Het ligt op loopafstand van station Amsterdam-Zuid. De kwaliteit van de omgeving wordt nog verhoogd door het World Trade Center (WTC) Amsterdam en het Beatrixpark.

Service & Contact

Om meer te weten te komen over de beschikbare kantoor- en winkelruimtes, kunt u contact met ons opnemen.

Huurobjecten

Simone Hill

Asset Manager Tenant Relations Europe
Union Investment Real Estate GmbH

Valentinskamp 70 /EMPORIO
20355 Hamburg
Duitsland

simone.hill@union-investment.de

Partners

LOGO NL Real Estate WEB

NL real estate B.V.
http://www.nlrealestate.nl

Juul Klumpes

Telefoon: +31 207073000

j.klumpes@NLrealestate.nl

Routenbeschrijving

5 Keizers
Keizersgracht 23, 9
1015 CD Amsterdam
Nederland

Naar Google Maps routeplanner